Aikuisryhmät

Kokouksen tunnelmaa virkistää lähiluontoretki. Retkellä työntekijät voivat löytää uusia puolia itsestään ja toisistaan. Teemme elämys- ja ryhmäharjoituksia, jotka yhdistävät ryhmää. Retki voidaan tehdä kokouspaikan lähiluontoon tai voimme suunnitella virkistyspäivän yritykselle Sipooseen, Nuuksioon tai Vanhankaupunginlahdelle.

Teen yhteistyötä Suomen luontokeskus Haltian kanssa. Yrityksen virkistyspäivään voi siis esimerkiksi valita Haltian näyttelyopastuksen ja luontokeskuksen lähipoluilla tai muualla Nuuksiossa.

Olen myös vetänyt nuorten retkipäiväleiriä Pääkaupunkiseudulla. Suunnitteletko yhdistyksessä nuorten lomatoimintaan retkiä kansallispuistoon tai kasvitieteelliseen puutarhaan? Naakan ohjaaja tuo vierailuun uutta näkökulmaa elämysharjoituksillaan ja luontokertomuksillaan. Retkillä on mahdollisuus evästelyyn ohjaajan tuomilla eväillä tai omilla.

Yhdistykset ja yritykset voivat myös tilata koulutuksia kuten luontoleikki, tarinat ja luontokasvatus ja myytit ja historia ympäristökasvatuksessa.

Linkki tilausretket sivulle

Milla vie puulle: Aikuisryhmille järjestetään ympäristökasvatuskursseja. Kursseilla kasvattajat saavat käytännön vinkkejä ryhmän ohjaukseen. Lisäksi yrityksille voidaan räätälöidä omia retkiä, vaikka Tyky-päivälle.

Kursseilla kasvattajat saavat käytännön vinkkejä ryhmän ohjaukseen. Luontoretki opettaa aivan uusia puolia itsestä ja työtovereista

Comments are closed