Tulevat retket

Kevät 2017

Eläinten talviseikkailu Haltiassa 4.2 Kello:10.30

Kettu juoksee helminauhan, kuka kurkkaa puun oksalta?! Tule nauttimaan talvisesta seikkailuretkestä Haltian maisemiin. Retkellä tehdään elämysharjoituksia, eläydytään eläinten talvisiin touhuihin. Retki sopii yli neljävuotiaille ja se on ilmainen Talviluonnonpäivänä! Paikan varaukset info@kiertavaluontokoulu.fi

Kokoonnumme Haltian luontokeskuksen aulaan 10.25

peili-pieni

11.4 Monikulttuurisuus kurssi kasvattajille

Luonto tutuksi monikulttuurisille ryhmille kurssi pidetään Villa Elfvikin maisemissa 11.4 kello:15-18. Kurssilla tehdään konkreettisia ja elämyksellisiä harjoituksia lähiympäristössä. pohditaan yhdessä miten suomen kieltä voi rikastaa luonnossa oppimalla ja kuvakielen malleja opetuksessa. Vedän maahanmuuttaja-hanketta, retkiä ja luonnonhoitotöiden opintopäiviä monikulttuurisille ryhmille. Ilmoittautuminen ja kyselyt Villa Elfvik.

_igp8771-pieniroiskevene

Linturetkiä perheille työnväenopistossa

Vedän kolme linturetkeä perheille työväen opistossa. 22.4 Viikki, 13.5 Lauttasaari ja 13.5 Uutela; kello 10-13, vielä muutama paikka vapaana. Elämysharjoituksia kulkiessa ja lintutarkkailua. Ilmonet.fi

Rannalla

6.5 kello: 14-16 ja 7.5 kello:11-14 lasten tarina paja ja elämysretki

Kumpulan kylätilalla ja sen tuntumassa teemme elämysretken, havainnoimme kevättä ja kuvaamme eläimiä. Keksimme tarinoita eläinten toimista. luomme hahmoja ja esityksiä ja esitämme vanhemmille.

maksu 50/lapsi/viikonloppu

28.5 Kivinokassa esteetön luontoretki kello:10-13

Teen Luonto-liiton ja invaliidiyhdistysen kanssa yhteistyössä luontoretken Kivinokkaan. Elämysharjoituksissa otetaan huomioon, että osallistujilla on eritasoisia rajoitteita ja apuvälineitä. Jokainen osallistuu tavallaan ja saa oman elämyksensä. Opitaan lintuja ja nautitaan eväät.

info@kiertavaluontokoulu.fi ilmoittautuminen ja kysymykset

Syksy 2016

10.9 Keskuspuistossa retkikurssi perheille

18.10, 20.10 ja 22.10 kello 11.00