Tulevat retket

Tulevat retket

Tulevat retket

Kevät 2018

21.4 Viikin perheretki, 28.4 Pitkäkosken perheretki

Työväenopiston retket ovat täynnä, mutta tiedoksi. Retkillä havainnoidaan kevättä ja lintuja sekä tehdään elämysharjoituksia.

12.5 Retki Lammassaareen

Kuljemme kevättä havainnoiden uutta pitkospuutolkua Lammassaareen. Matkalla tunnistetaan lintuja ja tehdään aisti- ja elämysharjoituksia. Syömme eväät kalliolla toivon mukaan aurinkoisessa kevätsäässä. retki sopii liinkunta rajoitteisille ja ihan kaikille perheille. luonto-liiton kanssa yhteistyössä. Ilmainen, ilmoittautuminen info@kiertavaluontokoulu.fi

 

linturetki 28.4_lapset

Syksy 2017

9.9 Perheiden retkikurssi 10-13

Kokoonumme Sorsapuistoon Maunulan päiväkodin viereen(Metsäpurontie). Tutkimme karttaa ja harjoittelemme yhdessä suuntaamista, teemme pieniä aistienavaamisharjoituksia ja tunnistamme sieniä ja marjoja. Metsässä pystytämme laavun ja keitämme retkieväät trangialla. Opas esittelee kartalta retkeilymahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla. Kuljemme noin 2 km, mukaan säänmukainen varustu ja ruokailuvälineet sekä pieni kori, jos haluaa kerätä metsän antimia.

ilmoittautuminen Helsingin työväenopisto, ilmonet, info@kiertaluontokoulu.fi

sienet,pieni

16.9 Perheretki Pitkäkoskelle 10-13

Tapaamme Pitkäkosken sillan luona. Kuljemme luontopolkua joenvarressa ja ihailemme syksyn värejä ja veden kuohuja. Teemme pieniä elämysharjoituksia ja opas kertoo taimenen matkasta mereltä pikkupuroihin ja niiden kunnostamisesta.

Retki on sovitettu kaiken tasoisille luonnontutkijoille – myös pyörätuolilla kulkumahdollisuus huomioitu. Mukaan eväät ja reipas retkimeili.

ilmoittautuminen info@kiertavaluontokoulu.fi

21.9 ja 23.9 Sienikurssi Maahanmuuttajille – katso ilmonet Helsingin työväenopisto

7.19 Hanhiretki Perheille

Kokoonumme Viikiin vanhan Gradenian pihalle(Koetilantie 1).  Ihmettelemme syksyä ja hanhien muuttoa. Kuljemme tarinan siivin muuttolintujen matkassa etelään. Kiipeämme lintutorniin ja syömme eväät. Oppaana ympäristökasvattaja Milla Tuormaa.

Mukaan omat eväät ja kiikarit jos on.

ilmoittautuminen info@kiertavaluontokoulu.fi

valkoposkihanhi_web

14.10 Retki Träskandan metsään

Perheille suunnattu syysretki Träskandan metsään. Tapaamme 11.00 Auroran koulun pihalla Lippajärventie 44. Kuljemme värikkäässä metsässä elämyksellisen kierroksen. Mukaan omat eväät ja säänmukainen varustus. Retki on ilmainen ja tehdään yhteistyössä Luonto-Liiton ja Kaikki samalla viivalla hankkeen kanssa.

siilimainos

 

 

 

 

Rannalla

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed